• Nowy

Biustonosz bardotka Kinga BC-1167 Expert Bra

43,46 €
Brutto
Dostępne
Kinga
700390
Izmērs
Karaļa krāsa

Kinga BC-1167 Eksperta krūšturis Bardot Bra

Izpētiet eleganci un komfortu modernajā Kinga BC-1167 bardot krūšturi. Izveidots sievietēm, kas vēlas justies pašpārliecinātas un stilīgas, šis bezplecu krūšturi ir ideāla izvēle jebkuram gadījumam.

Izgatavots no augstas kvalitātes zīdaina mikrošķiedras, tas piedāvā nesalīdzināmu gludumu un komfortu visu dienu. Termiski profilētās push-up krūšu kausi pacel krūtis, radot skaistu dekoltē, kas perfekti akcentēs jūsu siluetu. Pateicoties unikālajai joslas ar silikona punktiem, krūšturi droši paliek uz vietas, minimizējot slīdēšanas risku.

Regulējamā josla ar trim āķiem nodrošina perfektu pieguļošanu, padarot to par neaprakstāmi universālu garderobes gabalu. Tā minimalistiskais dizains padara to par ideālu izvēli apģērbiem ar atklātām plecām vai dziļiem izgriezumiem, pievienojot sofistikāciju un eleganci jebkuram tēlam.

Kinga BC-1167 bardot krūšturs ir pieejams bēša krāsā, kas perfekti papildinās dažādus tērpus. Izvēlieties kvalitāti, komfortu un stilu — izvēlieties krūšturi, kas atbilstēs jūsu gaidībām!

Kinga
700390

Opis

Nokrāsa
Bēšs
Materiāls
Elastan
Poliamīds
Poliesters
sekss
Sieviete
Krūštura tips
atspiešanās
balkons
sastinguši
bļoda
sastinguši
Apakšstieņi

Specyficzne kody

ean13
5903615170708
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password