SAVANNA

Fiore SAVANNA

5,13 €
Brutto
Dostępne
Fiore
666359
Izmērs
Krāsa

SAVANNA Zeķes - Modīgs dzīvnieku raksts

Iepazīstiet mūsu jaunāko piedāvājumu - SAVANNA zeķes, kas noteikti piesaistīs katras modes aksesuāru mīļotājas uzmanību. Šīs unikālās kokvilnas čības ar zebra rakstu ir stila un komforta apvienojums, ko katra sieviete meklē.

Mūsu SAVANNA zeķes ir izgatavotas no elpojošas un elastīgas kokvilnas adījuma, tāpēc tās ne tikai ir patīkamas pieskārienam, bet arī nodrošina perfektu piestiprināšanos. Ar lielisku dizainu, kurā iekļauts modīgs dzīvnieku raksts, šīs zeķes kļūs par jūsu ikdienas garderobes iecienītu elementu.

Firmas Fiore, pazīstama apakšveļas ražotāja, pievērš uzmanību kvalitātei un vietējai ražošanai, nodrošinot, ka katrs pāris SAVANNA zeķes tiek izgatavots ar rūpību pret vismazākajiem detaljēm. Neskatoties uz to, kuru krāsu versiju jūs izvēlaties - melnu, bordo vai zaļu - jūs vienmēr varat paļauties uz augstu amatniecības standartu.

SAVANNA čības ir pieejamas izmēros no 36 līdz 41, tāpēc jūs varat viegli atrast sev pilnīgi piestiprināmu pāri. Nekavējoties pievienojiet stilīgu akcentu savai zeķu kolekcijai jau šodien!

Fiore
666359

Opis

Nokrāsa
Balts
Melns
Rozā
Zaļš
Pārošanās
Necaurspīdīgs
Materiāls
Elastan
Kokvilna
Poliamīds
Spīdums
Matēts
Raksts
Dzīvnieks
Pirksts
Pastiprināta pirksta daļa
Skaits par
1 pāris
sekss
Sieviete

Specyficzne kody

ean13
5901874331298
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password