K679 brazyliany czarny 3XL RAVENNA

Gorsenia Ravenna K679

16,80 €
Brutto
Dostępne
Gorsenia
101627
Izmērs
Krāsa

Elegantā Brazīliešu RAVENNA izmēros no S līdz 3XL - Komforts un Stils

Izpētiet skaistumu un komfortu, nēsājot ekskluzīvās Brazīliešu bikses RAVENNA klasiskajā melnajā krāsā. Šīs unikālās Brazīliešu stila bikses ir ideāla izvēle sievietēm, kas novērtē gan eleganci, gan komfortu. Modelis ir paredzēts gan īpašiem pasākumiem, gan ikdienas lietošanai. Piedāvātās Brazīliešu bikses piedāvā ideālu kombināciju no apakšas baltas tulles un augšdaļas melnas ar subtiliem mežģīņu ielikumiem, piešķirot žēlastību.

Biksīšu aizmugure ir gluda, izgatavota no nedaudz caurspīdīgas elastīgas tulles, kas nodrošina komfortu visu dienu. Papildus priekšrocība ir fantāzijas veidots trijstūris no mikrošķiedras, kas uzsvēra sievišķīgās formas. Kāju atvērumi ir apgriezti ar plānu elastīgu joslu, kas padara to vieglāku pielāgošanu siluetam un novērš redzamas līnijas zem apģērba. Materiāla sastāvs ir pārdomāta kombinācija no 90% poliamīda, 7% elastana un 3% poliestera, garantējot izturību un pretestību pret izkropļojumiem.

Biksītes ir pieejamas izmēros no S līdz 3XL, padarot tās par ideālu izvēli sievietēm ar pilnīgākiem apjomu, kuras vēlas uzsvērt savas priekšrocības, vienlaikus saglabājot augstu komforta līmeni. Izstrādātas un ražotas slavenajai zīmolam Gorsenia, kas ir garantija augstai kvalitātei un uzmanībai pret detaļām.

Nekavējoties pasūtiet šīs unikālās RAVENNA Brazīliešu bikses jau šodien, tagad pieejamas par akcijas cenu!

Gorsenia
101627

Opis

Nokrāsa
Melns
Materiāls
Elastan
Poliamīds
Poliesters
Valsts
Klasika
Skaits par
1 pāris
sekss
Sieviete
Biksīšu veids
brazīlieši
Special occasions
Valentīndiena

Specyficzne kody

ean13
5902771236013
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password