K775 biustonosz-miękki-na-drutach różowy G95 CHICA

Gorsenia Chica K775

38,64 €
Brutto
Dostępne
Gorsenia
528488
Izmērs
Krāsa

Eleganta un ērta mīksta apakšveļas bez kostīšiem krūšturi - rozā CHICA

Izpētiet jaunu komforta dimensiju ar mūsu Gorsenia K775 krūšturi. Šis pilnīgi pielāgots mīkstais krūšturi ir paredzēts sievietēm ar vidējiem un lieliem krūšu izmēriem. Aprīkots ar augstu paceltu tiltiņu un sānu nobīdītām jostas lentiņām, tas garantē stingri saliktas un redzami paceltas krūtis. Trīsdaļīgā kausa sadalījums nodrošina lielisku piestāvēšanu, un trīs jostas platumi (14, 18, 22) un trīs pakāpju apkārtmēra regulēšana pielāgosies individuālajām vajadzībām.

Zemās kausiņas no stabilas tulles, ko rotā izšuvumi, un augšējās kausiņas no stabilas tulles nodrošina izcilu izturību un atbalstu jūsu krūtīm. Caurspīdīgais likra ar tīkla struktūru apkārtmēra joslas apvidū, kombinācijā ar plakanajiem sānu kostīšiem, nodrošina, ka apakšveļa perfekti pieguļ ķermenim, neskatoties uz tās mīkstumu.

Krūšturi ir aprīkots ar metāla gredzeniem un regulētājiem ekskluzīvā rozā zelta krāsā, kas ir hipoalerģisks (nikelis bez). Materiāla sastāvs ir augstas kvalitātes poliamīds (90%), elastāns (7%) un poliesters (3%), nodrošinot maksimālu komfortu ikdienas nēsāšanai.

Iedvesmojieties no maiguma rozajuma un pievienojiet piesitienu luksa savai garderobei ar K775 mīksto apakšveļas bez kostīšiem krūšturi.

Gorsenia
528488

Opis

Nokrāsa
Rozā
sarkans
Materiāls
Elastan
Poliamīds
Poliesters
sekss
Sieviete
Krūštura tips
mīksts
Siksnas
nenoņemams
regulāri
bļoda
mīksts
Apakšstieņi
Special occasions
Valentīndiena

Specyficzne kody

ean13
5902771308727
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password