Gorsenia Victoria biustonosz miękki - beżowy K378

Gorsenia Victoria K378

33,14 €
Brutto
Dostępne
Gorsenia
60346
Izmērs
Krāsa

Size Chart

Gorsenia Victoria mīkstais krūšturis - eleganci un komfortu lielai krūtij

Izpētiet mīksto krūšturi no Gorsenia BIG sērijas, kas apvieno klasisku eleganci ar ikdienas komfortu. Victoria modelis ir ideāla izvēle sievietēm ar pilnāku krūtīm, kuras vēlas apakšveļu, kas nodrošina lielisku atbalstu un skaistu izskatu. Izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem: gludas, matētas auduma un sarežģītas mežģīnes, kas skaisti akcentē dekoltē. Krūšturi ir veidoti ar stieples, kas aptver krūtis, garantējot perfektu apkopšanu uz centru, pacelšanu un apaļumu. Sāni ir izgatavoti no elastīga un izturīga likras auduma, lai nodrošinātu stabilitāti un komfortu.

Krūšturi ir pieejami delikātā beige nokrāsā, ar gludiem, nenoņemamiem jostas stieņiem ar regulējamu platumu. Tas ir ar diviem vai trim rindu auklu un aci aizdari ar jostas regulēšanu. Šie modeļi ir pilni ar funkcionalitāti - vertikālās kauliņi visos izmēros un dekoratīva lenta ar nelielu rotaslietu centra vietā piešķir šarmu jebkuram tērpam.

Materiāls, kas sastāv no 90% poliamīda, 7% elastāna un 3% poliestera, garantē gan izturību, gan elastību, kas pielāgojas ķermenim. Mēs piedāvājam dažādus izmērus, lai katra sieviete var atrast ideālu izmēru.

Gorsenia
60346

Opis

Nokrāsa
Bēšs
Materiāls
Elastan
Poliamīds
Poliesters
sekss
Sieviete
Krūštura tips
mīksts
Siksnas
nenoņemams
regulāri
bļoda
mīksts
Apakšstieņi

Specyficzne kody

ean13
5902771052897
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password