K497 figi czerwony 2XL PARADISE

Gorsenia Paradise K497

Izmērs
Krāsa

Size Chart

Eleganti Gorsenia Paradise biksītes - Jūsu atslēga uz komfortu un stilu!

Sarkanās biksītes no Paradise kolekcijas, ko piedāvā Gorsenia, ir ideāla izvēle sievietēm, kuras novērtē eleganci un komfortu. Tās ir augsta vidukļa, kas skaisti akcentē vidukli un nodrošina optimālu pārklājumu. Produkts ir izgatavots no mīksta mikrošķiedras, kas nodrošina unikālu komfortu visu dienu. Bikšu priekšpusi rotā divi ielikumi no gaiši brūna tūla un sarkanā delikātā mežģīņa, piešķirot apdullinājumu un sensualitāti apakšveļai.

Biksīšu aizmugure ir gluda, padarot tās par ideālu izvēli ciešai apģērbam. Bikšu kājas priekšpusē ir pabeigtas ar plānu, gludu elastīgu lentu, bet aizmugurē kāju atvērumi ir pabeigti ar divkārši salocītu elastīgu tūlu, nodrošinot pilnīgu piestiprinājumu pie ķermeņa un nekādas redzamas līnijas pat zem cieša apģērba.

Materiāla sastāvs ir 90% poliamīds, 7% elastāns un 3% poliesters - trio, kas garantē izturību pret bojājumiem, elastību un krāsu noturību.

Piedāvātie izmēri ir M, L, XL, 2XL, 3XL un 4XL. Piedāvātais modelis ir daļa no produktiem akcijas laikam, padarot to par vēl pievilcīgāku pirkumu!

Gorsenia
60850

Opis

Nokrāsa
sarkans
Materiāls
Elastan
Poliamīds
Poliesters
Valsts
Klasika
Skaits par
1 pāris
sekss
Sieviete
Biksīšu veids
vīģes
Special occasions
Christmas time
Valentīndiena

Specyficzne kody

ean13
5902771144288
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password