Biustonosz semi soft Ava 2071 Maxi

Biustonosz semi soft Ava 2071 Maxi Fluo

39,96 €
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Ava
666186
Izmērs
Krāsa Ava

Īpašs pusmīksts bērnu Ava 2071 Maxi Fluo

Iepazīstieties ar jaunu komforta un jutekliskuma līmeni ar pusmīkstu bērnu Ava 2071 Maxi Fluo. Izstrādāts sievietēm, kas vēlas ne tikai lielisku krūšu atbalstu, bet arī burvīgu izskatu.

Bikšu kausi ir izgatavoti no delikātas gaiši pelēkas tīkla, kas slēpj stieņus un maigi izklāti ar kokvilnu papildu komfortam. Kausu augšējā līnija ir rotāta ar enerģisku ziedu izšuvumu intensīvās fluo krāsās, kas piešķir visam īpašu raksturu.

Neona elastīgie joslas uzsvēra kausu un jostas kontūru, piešķirot tiem modernu izskatu. Regulējami, nedemontējami jostas nodrošina ideālu piestiprinājumu pie jūsu ķermeņa. Papildu priekšrocība ir stabila josla bez sānu stieņiem, garantējot maksimālu nēsāšanas komfortu.

Krūšu efektīva izcelšana ir iespējama pateicoties rūpīgi izstrādātajai K 1030 konstrukcijai un trīs pakāpju regulējumam ar diviem vai trim āķiem. Tieši šie detalizē padara šo bērnu par ideālu izvēli jebkuram gadījumam.

Ava 2071 Maxi Fluo bērns ir lielisks stils, komforts un funkcionalitāte. Izvēlieties kvalitāti un izvēlieties modeli, kas uzsver jūsu skaistumu un pašapziņu.

Ava
666186

Opis

Nokrāsa
Bēšs
Rozā
Materiāls
Elastan
Kokvilna
Poliamīds
sekss
Sieviete
Krūštura tips
puspolsterēts
Siksnas
nenoņemams
regulāri
bļoda
pusstīvināts
Apakšstieņi

Specyficzne kody

ean13
5906746905515
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password