Figi Ava 2077 S-3XL

Ava 2077 majtki figi S-3XL

16,89 €
Brutto
Dostępne
Ava
675967
Izmērs
Krāsa Ava

Stilīgas Ava 2077 bikses ar klasisku griezumu

Iepazīstieties ar eleganci un komfortu izcilajās Ava 2077 biksēs, kas ideāli apvieno klasisku dizainu ar moderniem apakšveļas elementiem. Šīs bikses ir neaizstājama izvēle ikvienam, kurš novērtē komfortu un juteklisku stilu.

Bikšu priekšpusi veido mīksts tīkls, kas subtili akcentē sievišķīgas formas un piešķir vieglumu kopējam izskatam pateicoties elegantās mežģīnes. Savukārt apakšdaļa no gludas mikrošķiedras piedāvā ne tikai komfortu, bet arī perfektu pieguļošanu siluetam. Maigais jostas joslas nodrošina, ka bikses paliek uz vietas, nespiežot ķermeni.

Atpakaļa no mikrošķiedras sniedz patīkamu pieskārienu, un divkāršie tulles kāju atvērumi piešķir vēl lielāku smalkumu visam kopumam. Ava 2077 bikses ir pieejamas dažādās izmēros un krāsās, padarot tās par universālu papildinājumu jebkuram garderobem.

Šīs bikses ne tikai izskatās lieliski, bet arī pilnībā pilda savu funkciju, nodrošinot komforta sajūtu visas dienas garumā. Izvēlieties Ava 2077 bikses un jūtaties pievilcīga un pašapziņas pilna!

Ava
675967

Opis

Nokrāsa
Dabiski
Rozā
Materiāls
Elastan
Kokvilna
Poliamīds
Valsts
Klasika
Skaits par
1 pāris
sekss
Sieviete
Biksīšu veids
vīģes

Specyficzne kody

ean13
5906746909896
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password