K760 brazyliany czarny 2XL SAANVI

Gorsenia Saanvi K760

21,67 €
Brutto
Dostępne
Gorsenia
493574
Izmērs
Krāsa

Eleganti melnas SAANVI brazīliešu biksītes

Izpētiet komfortu un sensualitāti ar K760 brazīliešu biksītēm no Gorsenia zīmola. Šīs eleganto brazīliešu stila biksītes tika izstrādātas, ņemot vērā mūsdienu sievietes, kuras novērtē komfortu un nelielu erotiku. Modelis ir raksturīgs ar pazeminātu vidukli, uzsvērjot sēžamvietas, un augstas kvalitātes elastīgās mežģīnes un elastīgais tūle garantē izcilu nēsāšanas komfortu.

Frontālās ieliktnes no tīkla un tūles, kas aploksnētas ar delikātu mežģīni, piešķir biksītēm elegantu izskatu, kamēr dekoratīvā šuvējums un regulējams viduklis nodrošina perfektu piestiprināšanu. Aizmugure ir vienlīdz pievilcīga, pateicoties elastīgajai mežģīnei un tūlei ar piesitienu no tīkla.

Šuves ir pārklātas ar satīna lenti, bet kāju atvērumi ir pabeigti ar šauru elastīgu lentu. Materiāla sastāvs ir 90% poliamīds, 7% elastāns un 3% poliesters, nodrošinot izturību un maigumu pieskārienam.

Izmērs 2XL garantē komfortu lielgabarīta sievietēm. Nepiekritiet, pievienojiet šīs biksītes savai garderobei, lai ik diena būtu īpaša!

Gorsenia
493574

Opis

Nokrāsa
Melns
Materiāls
Elastan
Poliamīds
Poliesters
Valsts
Klasika
Skaits par
1 pāris
sekss
Sieviete
Biksīšu veids
brazīlieši
Special occasions
Valentīndiena

Specyficzne kody

ean13
5902771289200
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password