Kinga B-1117/2 Laura Brazyliany XS-2XL

16,99 €
AR PVN
Noliktavā pēdējās preces
Kinga
663975
Izmērs
Karaļa krāsa
Daudzums

Kinga B-1117/2 Laura Brazīlijas bikses XS-2XL

Mēs piedāvājam stilīgas sieviešu bikses Brazīlijas griezumā, kas iepriecinās katru sievieti ar savu eleganto dizainu un komfortu. Kinga B-1117/2 Laura modelis ir sievišķības būtība, ideāli piemērots jebkuram gadījumam.

Bikses ir izgatavotas no maigas gaiši beige tūles, kas maigi apņem ķermeni, nodrošinot komfortu visu dienu. Priekšpusi ir rotāta ar viegli izšūtiem ziediem un ievērojamām krusteniskām joslām, dodot visam romantisku un vilinošu raksturu. Bikšu aizmugure ir izstrādāta ar divkāršu tīklu, nodrošinot lielisku elpojamību un perfektu pieguļošu formu siluetam.

Bikšu augšdaļas līnijā ir pamanāma izgriezuma detaļa, piešķirot visam izskatam nedaudz pikanta piesitienu. Lieliski integrētās detaļas padara Laura modeli neaprakstāmi elegantu un uzmanību piesaistošu. Pateicoties rūpīgi atlasītajiem materiāliem - 70% poliamīds, 16% kokvilna un 14% elastāns - bikses ir ļoti izturīgas un elastīgas, garantējot ilgstošu lietošanu bez kvalitātes zuduma.

Pieejamas izmēros no XS līdz XXL un klasiskajā beige krāsā, šīs bikses pilnībā pielāgojas katram figūrai, uzsvērtot tās priekšrocības. Uzticieties Kinga zīmolam un jūtaties izcilas katru dienu!

Kinga
663975

Datu lapa

Nokrāsa
Bēšs
Dabiski
Materiāls
Elastan
Kokvilna
Poliamīds
Valsts
Klasika
Skaits par
1 pāris
sekss
Sieviete
Biksīšu veids
brazīlieši

Specifiskas norādes

ean13
5903615139989
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vai Reset password