Komplet Obsessive Editya Figi+Pas

Obsessive Editya Figi+Pas

24,31 €
Brutto
Dostępne
Obsessive
415650
Izmērs
Obsesīva krāsa

Size Chart

Obsesīvais Editya komplekts - Kārdinoši un ērti katru dienu!

Vai jūtaties gribēdami izcelties un uzsvērt savas formas? Izvēlieties Obsesīvo Editya komplektu, kas noteikti paaugstinās temperatūru guļamistabā un nodrošinās ikdienas komfortu. Komplekts sastāv no sieviešu biksītēm un jostas, kas izgatavotas no patīkamas mežģīnes ar ziedu motīvu. Augstāka griezuma biksītes ideāli veido siluetu, bet gludais aizmugure atklāj sēžamvietu, piešķirot pikantumu kopumā.

Josta ir plānāka un nesaspiežoša, nodrošinot ērtu valkāšanu visu dienu. Zeķubandziņas ir atņemamas un regulējamas, ļaujot jums pilnīgi pielāgot garumu saviem augstumiem. Pievērsiet uzmanību tam, ka zeķes nav iekļautas komplektā - tā ir lieliska iespēja izvēlēties modeli, kas atbilst jūsu vēlmēm.

Komplekts ir izgatavots no 90% poliamīda un 10% elastāna, garantējot elastību un izturību. Komplekts ir pieejams dažādās izmērās un universālajā melnajā krāsā, tāpēc katrai sievietei būs iespēja atrast sev piemēroto.

Nešaubieties - ieprieciniet sevi vai savu mīļoto ar lielisku Valentīna dienas dāvanu! Atklājiet savu alter ego ar ērto un seksīgo Obsesīvo Editya komplektu.

Obsessive
415650

Opis

Nokrāsa
Melns
Materiāls
Elastan
Poliamīds
Valsts
Klasika
Skaits par
1 pāris
sekss
Sieviete
Siksnas
noņemams
regulāri
Biksīšu veids
vīģes
Special occasions
Valentīndiena

Specyficzne kody

ean13
5901688238806
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password