Gorsenia Paradise K496

29,61 €
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Gorsenia
83444
Izmērs
Krāsa

Size Chart

Gorsenia Paradise K496 mīkstais krūšturis - elegances tumši zilā nokrāsā

Izpētiet neaprakstāmu komfortu un fenomenālu eleganci ar jauno Gorsenia Paradise K496 mīksto krūšturīti. Šis neatņemamais sieviešu garderobes elements, kas pieejams skaistā tumši zilajā krāsā, ir sinonīms klasei un stilam. Izstrādāts sievietēm ar vidējiem, lieliem un ļoti lieliem krūšu izmēriem, kuras novērtē modernas risinājumus un unikālu dizainu.

Krūšturis ir izgatavots no kombinācijas no caurspīdīga tulles ar delikātu mežģīni, un satīna jostas piešķir tam unikālu izskatu. Pateicoties divslāņainajiem kausiem ar tulle un mežģīni uz augšējā slāņa, modelis ne tikai stabilizē krūtis, bet arī piešķir vieglumu konstrukcijai. Anatomisks tilts nodrošina komfortu bez spiediena, bet regulējamas jostas uz kakla ir praktisks un modes akcents.

Plakanais stiepļu ieliktnis sānos nodrošina, ka krūšturis perfekti piestiprinās pie ķermeņa. Regulējamās jostas ir pielāgotas dažādai platuma, ļaujot ideāli piestiprināties pie siluetes. Turklāt sudraba krāsas metāla detaļas nesatur nikeli, nodrošinot drošību lietošanas laikā.

Materiāls sastāv no 90% poliamīda izturībai, 7% elastāna komfortam un 3% poliestera delikatess spīdumam. Aizdare ar diviem vai trim āķiem un trim regulējumiem garantē perfektu piestiprināšanos pie ķermeņa apkakles.

Gorsenia
83444

Opis

Nokrāsa
Granatowy
Zils
Materiāls
Elastan
Poliamīds
Poliesters
sekss
Sieviete
Krūštura tips
mīksts
Siksnas
nenoņemams
regulāri
bļoda
mīksts
Apakšstieņi

Specyficzne kody

ean13
5902771226168
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password