Kinga SC-1111 Sylvie

38,06 €
AR PVN
Noliktavā pēdējās preces
Kinga
663568
Izmērs
Karaļa krāsa
Daudzums

Bra Soft Kinga SC-1111 Sylvie - Juteklīga Delikatese

Izpētiet ārkārtēju komfortu un eleganci ar Bra Soft Kinga SC-1111 Sylvie. Šis meistarīgi izgatavotais mīkstais krūšu kurpes ir lieliska izvēle sievietēm, kas novērtē subtilitāti un rafinētu stilu. Tās krūšu līnija, kas izgatavota no eleganta, ziedu veida mežģīņu, pievieno jutekliskumu un sievišķīgu šarmu.

Mīkstas krūšu kausi ar stieples, izklātas ar delikātu tīklu, pilnīgi veido un atbalsta krūtis, nodrošinot brīvību kustībām vienlaikus. Dekoratīvie elastīgie jostas pievieno mūsdienīgu raksturu dizainam, bet platas, regulējamas jostas garantē perfektu piestiprinājumu un komfortu visu dienu.

Krūšturis aizmugurē ir izgatavots no elastīga tilla, kas maigi rotā ādu un akcentē sievišķīgas formas. Plata, elastīga josla, novietota zem krūtīm, nodrošina papildu atbalstu un stabilitāti.

Modeļa 811 konstrukcija, iedvesmojoties no bestsellera Michelle, garantē augstāko kvalitāti un komfortu. Krūšturi ir pieejams klasiskajā beige krāsā, ideāli piemērots ikdienas stila veidošanai un īpašiem gadījumiem.

Materiāla sastāvs: 87% poliamīds, 13% elastāns

Elegance un Komforts Katru Dienu

Bra Soft Kinga SC-1111 Sylvie ir ideāla kombinācija starp stilu un funkcionalitāti. Mīkstā konstrukcija kombinēta ar dekoratīviem detalizēm padarīs katru sievieti jūtas skaistu un unikālu. Iepazieties ar to tagad un atklājiet juteklisku eleganci savā ādā!

Kinga
663568

Datu lapa

Nokrāsa
Bēšs
Dabiski
Materiāls
Elastan
Poliamīds
sekss
Sieviete
Krūštura tips
mīksts
Siksnas
nenoņemams
regulāri
bļoda
mīksts
Apakšstieņi

Specifiskas norādes

ean13
5903615136407
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vai Reset password