Kinga SC-1117 Laura

39,41 €
AR PVN
Noliktavā pēdējās preces
Kinga
663939
Izmērs
Karaļa krāsa
Daudzums

Mīkstais krūšturis Kinga SC-1117 Laura

Izpētiet luksusa un elegances sajūtu ar Kinga SC-1117 Laura krūšturi, kas radīts sievietēm, kuras novērtē izcilu komfortu un perfektu izskatu. Delikātā, puscaurspīdīgā tīkla audums, ko rotā ziedu izšuvumi, piešķir tam unikālu šarmu, uzsvērot dekoltē dabisko skaistumu.

Šis modelis ir aprīkots ar funkcionāliem stiepļiem, nodrošinot optimālu atbalstu un krūšu pacelšanu, kas ir ļoti svarīgi veselībai un komfortam. Dekoltē rotājami elastīgie jostas, kas ne tikai piešķir mūsdienīgu raksturu, bet arī ļauj perfekti pielāgoties jūsu ķermenim.

Purpura jostas ir regulējamas un nenoņemamas, nodrošinot pašapziņu visu dienu garumā. Sānu paneļi ir izgatavoti no izturīga, streča izturīga likras, nodrošinot to, ka krūšturi ilgu laiku saglabā formu.

Trīsstadijas aizdare ar diviem vai trim āķiem ļauj individuāli regulēt apkārtmēru, palielinot lietošanas komfortu. Modelis SC-1117 Laura pateicoties savai konstrukcijai (310), efektīvi uzsvēra dekolti, liekot justies jutekliskai un pašpārliecinātai.

Kinga SC-1117 Laura piedāvā arī augstas kvalitātes materiālus - izgatavots no 87% poliamīda un 13% elastāna, tas garantē izturību un nēsāšanas prieku.

Pasūtiet tagad!

Nodrošiniet lielisku labklājību un uzsvērtiet savu sievišķību ar mīksto krūšturi Kinga SC-1117 Laura. Pievienojiet to grozam un katru dienu baudiet luksusa komfortu un apbrīnojamu dizainu!

Kinga
663939

Datu lapa

Nokrāsa
Bēšs
Dabiski
Materiāls
Elastan
Poliamīds
sekss
Sieviete
Krūštura tips
mīksts
Siksnas
nenoņemams
regulāri
bļoda
mīksts
Apakšstieņi

Specifiskas norādes

ean13
5903615139750
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vai Reset password