• Jauns
Biustonosz soft Ava 2072 Maxi

Biustonosz soft Ava 2072 Maxi Fluo

42,26 €
AR PVN
Noliktavā pēdējās preces
Ava
665303
Izmērs
Krāsa Ava
Daudzums

Delikātais un vilinošais mīkstais krūšturis Ava 2072 Maxi

Mīkstais krūšturis Ava 2072 Maxi ir ideāla risinājums sievietēm, kuras novērtē komfortu un eleganci. Mīkstais modelis izceļas ar kausiem no gaiši brūna tīkla, rotātiem ar enerģisku, ziedu izšuvumu fluo krāsās, piešķirot tai izcilu svaigu un dzīvīgu izskatu.

Krūšturim ir klasiskie stieņi, kas maigi veido un atbalsta krūtis, nodrošinot maksimālu komfortu. Kausi un jostas ir akcentēti ar neona elastīgu lenti, piešķirot tam modernu raksturu. Jostas ir regulējamas un nedemontējamas, ļaujot perfekti pielāgoties siluetam.

Krūšturis ir izgatavots no stabilas materiāla bez sānu stieņiem, garantējot stingru atbalstu pat lielos izmēros. Aizdare ar diviem vai trim āķiem un trīs pakāpju regulējumu ļauj precīzi pielāgot jostu individuālajām vajadzībām, efektīvi izceļot krūtis un piešķirot pašapziņu un sajūtu pariksti.

Ava 2072 Maxi modelis ir lieliska izvēle gan ikdienas valkāšanai, gan īpašiem gadījumiem, padarot katru sievieti skaistu un ērtu. Pievilcīgais dizains un augstā kvalitāte padara to par krūšturi, kas jābūt katras sievietes garderobē, kura rūpējas par savu izskatu un komfortu.

Ava
665303

Datu lapa

Nokrāsa
Bēšs
Rozā
Materiāls
Elastan
Kokvilna
Poliamīds
sekss
Sieviete
Siksnas
nenoņemams
regulāri
bļoda
mīksts
Apakšstieņi

Specifiskas norādes

ean13
5906746906444
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vai Reset password