Gorsenia Victoria biustonosz miękki - czarny K378

Gorsenia Victoria K378

33,14 €
Brutto
Dostępne
Gorsenia
60191
Izmērs
Krāsa

Size Chart

Gorsenia Victoria Soft Bra - Elegance and Comfort in Classic Black

Mēs piedāvājam ekskluzīvu, klasisku mīkstu krūšturīti Victoria no zīmola Gorsenia, kas ir daļa no BIG sērijas. Izstrādāts sievietēm, kas novērtē gan komfortu, gan ikdienas apakšveļas skaistumu. Izgatavots no augstas kvalitātes gludiem materiāliem, apvienojot tos ar eleganto izšuvumu. Kausi lieliski apkopo krūtis un tur tās pareizajā vietā, atklājot dekolti.

Kausu apakšdaļa ir izgatavota no stabila auduma, bet augšdaļa rotāta ar skaistu izšuvumu, pastiprinātu ar tīklu. Basque, kas izgatavots no tā paša materiāla un pastiprināta tulles, vēl vairāk uzsver formas. Pateicoties stiepļiem, kas ieskauj krūtis, krūšturis skaisti apkopo krūtis uz centru, celjot un dodot tām apaļu formu.

Sāni ir izgatavoti no elastīga lycra auduma, nodrošinot elastību un pretestību pret izstiepšanos. Vertikālais stiepļi nodrošina lielisku atbalstu visos izmēros. Plecu jostas ir gludas, regulējamas, neizņemamas, mainoties platumam atkarībā no izmēra. Starp kausiem pievilcīgs loks ar rotaslietām rotā visu stilu.

Aizdare ar divu vai trīs rindu āķiem un acs aizdari ar trim pakāpieniem ļauj perfekti piestiprināties pie figūras. Krūšturi ir pieejami balts, beige un melns krāsas, piemēroti jebkuram garderobam un gadījumam.

Sastāvs: 90% poliamīds, 7% elastāns, 3% poliesters.

Gorsenia
60191

Opis

Nokrāsa
Melns
Materiāls
Elastan
Poliamīds
Poliesters
sekss
Sieviete
Krūštura tips
mīksts
Siksnas
nenoņemams
regulāri
bļoda
mīksts
Apakšstieņi

Specyficzne kody

ean13
5902771013539
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password