K496 biustonosz-miękki-na-drutach szary D100 PARADISE

Gorsenia Paradise K496

Izmērs
Krāsa

Size Chart

Eleganta Mīksta Krūšturis Gorsenia Paradise K496 - Pelēka Komforta Vārdā

Mēs piedāvājam unikālu un ļoti ērtu mīkstu krūšturi Gorsenia Paradise K496, kas ir izstrādāts sievietēm, kuras novērtē modernitāti un eleganci. Krūšturi ir ideāli piemēroti sievietēm ar vidējiem, lieliem vai ļoti lieliem krūtīm. Tas iekarina ar caurspīdīgu tulles un delikātu mežģīri, piešķirot tam izcilu šarmu.

Kausi ir dubultslāņaini, izgatavoti no stabilizējošas tulles, kas garantē lielisku atbalstu un piešķir vieglumu konstrukcijai. Mežģīre uz augšējā kausa dod smalkumu krūšturi, bet delikātā elastīgā josla uz malām nodrošina perfektu piestiprināšanos. Pievērsiet uzmanību estētiskajiem šuvumiem, kas izgatavoti no satīna lentas, un regulējamiem plecu jostas uz izgriezuma, kas ir interesants dizaina elements šajā modelī.

Josta ir izgatavota no trim veida materiāliem: stabilizējoša tulle, stabila mežģīre un augsta blīvuma likra, nodrošinot lielisku atbalstu. Kausi ir veidoti uz stieples, kas pielāgojas to platumam atbilstoši izmēram, nodrošinot pienācīgu krūšu atbalstu.

Uzticams atbalsts ir garantēts ar plakaniem sānu kauliem un anatomiski veidotu tiltu. Plecu jostas, kas pieejamas trīs platumos atkarībā no izmēra, ir rotātas ar delikātu cilpu, piešķirot subtilitāti kopējam izskatam. Nikelis bez metāla gredzeni un regulētāji uzsver produkta augsto kvalitāti.

Auklas un acs aizvēršana ar trim regulējumiem ļauj pilnīgi piestiprināt krūšturi lietotāja individuālajai vajadzībai. Materiāla sastāvs ir 90% poliamīds, 7% elastans un 3% poliesters, zināms ar savu noturību un komfortu.

Izpētiet pilnu komfortu un eleganci ar Gorsenia Paradise K496 krūšturi dristigajā pelēkajā krāsā.

Gorsenia
59358

Opis

Nokrāsa
Pelēks
Materiāls
Elastan
Poliamīds
Poliesters
sekss
Sieviete
Krūštura tips
mīksts
Siksnas
nenoņemams
regulāri
bļoda
mīksts
Apakšstieņi

Specyficzne kody

ean13
5902771204319
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password