Piżama Betina 1405 kr/r S-XL

Piżama Betina 1405 kr/r S-XL

37,05 €
AR PVN
Dostępne
Betina
663233
Izmērs
Kolor Betina
Daudzums

Pyjamas Betina 1405 kr/r S-XL

Iepazīstiet izcilu komfortu un stilu ar sieviešu pidžāmām no Betina. Modelis 1405 ir eleganta kombinācija no praktiskuma un šarmas, ideāli piemērots gulēšanai un slinkiem rītiem mājās.

Pidžāmas ir izgatavotas no augstākās kvalitātes 100% kokvilnas, kas nodrošina lielisku komfortu un elpošanu. Komplekta augšdaļa ir īrāmzila krekls ar īsām piedurām, kas ir ideāli piemērots siltākiem dienām. "V" izgriezums un apdare ap izgriezumu un piedurām piešķir subtilu eleganci visam izskatam. Kreklis ir delikātā gaiši rozā krāsā, kas uzsvēra pidžāmu sievišķīgo raksturu.

Kreklu papildina 7/8 garuma bikses ar modernu rūtainu rakstu. Bikses ir ar ērtiem kabatiņiem un elastīgu jostas joslu, ko var papildus regulēt ar dekoratīvu satīna lentīti. Šis bikšu stils ne tikai nodrošina stilīgu izskatu, bet arī sniedz pilnu kustības brīvību.

Betina 1405 pidžāmas ir pieejamas izmēros no S līdz XL, ļaujot jums izvēlēties perfekto izmēru savai siluetai. Pateicoties tā klasiskajam, bet modernajam dizainam, šīs pidžāmas būs lieliska izvēle katru vakaru un rītu.

Betina
663233

Datu lapa

Sleeve length
krótki rękaw
Długość spodni
3/4 spodnie

Specifiskas norādes

ean13
5904316329037
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vai Reset password