• Jauns
Biustonosz semi soft Gaia BS 1207 Hannah Maxi Beżowy

Biustonosz semi soft Gaia BS 1207 Hannah Maxi Beżowy

43,68 €
AR PVN
Noliktavā pēdējās preces
Gaia
663195
Izmērs
Gaia krāsa
Daudzums

Bra pusmīksta Gaia BS 1207 Hannah Maxi - Beige

Sensuāla un ērta pusmīksta krūšturi Gaia BS 1207 Hannah Maxi beige krāsā, kas izstrādāta, lai uzsvērtu skaistumu un ērtumu nēsāšanai. Modelim ir raksturīga pusmīksta konstrukcija, kas nodrošina pilnīgu atbalstu un uzlabo krūtis. Krūšu apakšējā daļa ir nostiprināta, bet augšējā daļa, kas izgatavota no delikātas mežģīnes, pāriet uz tīkla apdari, pievienojot eleganci un smalkumu.

Kombinācija no kauliem, rotāta ar mazu lenti, piešķir šarmu un sievišķību, uzsvērt dizaina smalkumu. Krūšturi ne tikai pacel, bet arī estētiski parāda krūtis, nodrošinot ērtības visu dienu. Plecu jostas nav atņemamas, bet regulējamas garumā, ļaujot panākt ideālu pieguļošanu.

Krūštura josla ir aprīkota ar sānu elastīgiem kauliem, kas nodrošina stabilitāti un atbalstu. Aizdare ar diviem vai trim āķiem un trim pakāpju regulējumu nodrošina optimālu piestiprināšanos pie katra sievietes siluetes. Materiāla sastāvs ir augstas kvalitātes audumu maisījums: poliamīds, kokvilna, elastāns, poliesters un poliuretāns, garantējot noturību un lietošanas komfortu.

Gaia
663195

Datu lapa

Nokrāsa
Bēšs
Krūštura tips
puspolsterēts
Apakšstieņi

Specifiskas norādes

ean13
5900402911124
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vai Reset password