Figi Ava 1030 S-3XL

Ava 1030 majtki figi S-3XL

14,47 €
AR PVN
Dostępne
Ava
679333
Izmērs
Krāsa Ava
Daudzums

Ava 1030 apakšbikses - elegances un komforta kombinācija

Mēs piedāvājam Ava 1030 apakšbiksītes, kas apvieno apbrīnojamu dizainu ar komfortu. Šīs sieviešu apakšbiksītes, pieejamas plašā izmēru klāstā no S līdz 3XL, ir ideāla izvēle jebkurai sievietei, kas vēlas justies pievilcīga un komfortabla visas dienas garumā.

Apakšbiksīšu priekšpusi rotā mežģīņu raksts, piešķirot īpašu šarmu un sievišķīgu eleganci. Aizmugure, izgatavota no gludas mikrošķiedras, nodrošina lielisku piestiprinājumu pie ķermeņa, savukārt kājas ar divkāršu tulles apdari nodrošina pilnīgu kopējo izskatu. Ava 1030 apakšbiksītes nav tikai apakšveļa, tās ir arī elements, kas izsaka jūsu personību.

Izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem: 91% poliamīds, 5% kokvilna un 4% elastāns, tās nodrošina noturību un nēsāšanas prieku. Pateicoties elastīgajam komponentam, apakšbiksītes pielāgojas siluetes formai, piedāvājot maksimālu komfortu katru dienu.

Ava 1030 apakšbiksītes krēmkrāsā ir klasika, kas labi der dažādiem stiliem, no ikdienas līdz sofistikētākiem. Ļaujiet šai apakšveļai kļūt par jūsu garderobes sastāvdaļu!

Ava
679333

Datu lapa

Nokrāsa
Krēmveida
Materiāls
Elastan
Kokvilna
Poliamīds
Valsts
Klasika
Skaits par
1 pāris
sekss
Sieviete
Biksīšu veids
vīģes

Specifiskas norādes

ean13
5906746903672
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vai Reset password